24 September 2010

Akuu di Quarantine oleh 100penulis

Salam.....aiseh tajuk seolah2 aku ada penyakit berjangkit plak...ekcely aku bukan kena kuarantin tapi blog aku dibekukan oleh admin 100penulis buat sementara waktu....apa kessssss??? aku pun tak tahu....Aku ada buat kesalahan merit ker....



Mana tidaknya terkezutttttt badak aku tengok link 100penulis + Editor Area (EA) dalam list blog aku lenyap macam tu ajeeeeeeee....apa lagi bukak emel cepat2 tadaaaaa yang keluar......
ALERT......selebihnya biar aku jer yang tahu....
Uwaaaaaaa encik/cik/puan/tuan/dr/datuk/datin 100penulis apakah kesalahanku..... sob sob cedey... ;(

8 comments:

  1. aik..macam mana tu ek?? lin tak paham la....menakutkan sungguh....grrr

    ReplyDelete
  2. kena blog jugak ke?kesian...nak tahu pasal apa?pasal myred eyes lah...tengah bincang dengan en admin.kena audit dalaman.

    ReplyDelete
  3. jangan lupa assigment 2 dah sampai..

    ReplyDelete
  4. @nizam omar uwaaaaaaaaaaaa patut la...sama ke dia punya point ngan 100penulis...ala cedey kena block

    ReplyDelete
  5. sabar lah cik liz,ada jodoh kita masuk balik dalam 100penulis. Tak na nak buat macam mana.Sayonar..ari gato ghozaimas..banzai...hehehe

    ReplyDelete
  6. Berbelah bagi juga nak bekukan sementara akses Leza, sebab Leza pun dah bersama dengan 100penulis dalam sebulan dan dah dikenali di kalangan editors dan pembaca.

    Namun begitu, mengikut rundingan antara team sahabat awak dengan 100penulis, kawan awak telah bagi keputusan untuk tarik diri dengan teamnya.

    Maaflah sebab saya ambilkira keputusan dia maka terpaksa kosongkan tempat Leza dari blog 100penulis. Nice knowing you. Sebarang masalah sila emel saya.

    ReplyDelete