27 September 2010

Dapat Earning Lagik!!!

Salam....moning semua...sihat ker? Walaupun aku dah dibuang pulau oleh 100penulis tapi life must go on...yang penting earning aku up lagi tapi kali ni dalam BE....ehehehe ye ye jer aku....


nah nah tengok tengok, korang jangan jeles yer....lalalalalala~
moralnya rajin2 blogging walaupun kena buang pulau ke negara planet ker hahaha....

9 comments:

  1. @Norulhuda Sarbangiopsss terlupa mention kat situ BE stand for Buffered Earning

    ReplyDelete
  2. ai..ni dok nak kena buang dari myred eyes ke?assigment 2 tak siap.assigment ke -3 dah start.

    seronok ye dapat B.E ye..Tahniah..rajin2 le join myred eyes.Saya kasi B.E lagi.ok..

    ReplyDelete
  3. blogging tak ikhlas nampak..lalala

    ReplyDelete
  4. @Kyrani yg payah nak jawab ni...xikhlas tang mana tu,,,huhu

    jgn salah ertikan apa yg sy tulis yer

    ReplyDelete
  5. kalau orang ikhlas, tak kan nak tunjuk dan bagi tahu semua orang. "SAYA IKHLAS KOMEN DAN BLOGGING".
    ni ikon baru saya. ada nizam omar palsu lah pulak.dengki betul orang tu...Xpa..saya pun dapat B.E lagi...myred eyes..muuahhh!

    ReplyDelete