01 September 2010

Minta pertolongan sikit kat kengkawan

Salam....nak minta tolong sikit la kat visitor blog ku ini....ada yang xkena ngan comment dalam blog aku ni....sebelum2 ni okeh jer tapi ada yang try buat comment xbole pulak...kenapa ea korang rasa...minta try test comment kat sini kalau okeh terima kasih banyak2 tolong kalau xokeh boleh gtau kat chatbox tu...

terima kasih kengkawan :)

4 comments:

  1. eh,macam mana boleh lepas komen ni?erm...

    ReplyDelete
  2. boleh komen dah..tapi kat vertifation tu.kena klik kat huruf.xmesra alam betul.hehehe.xbangun tido lagi ke?

    ReplyDelete
  3. @nizam omar hehehe dah lama bangun....eh ye ker...xperasan pon..nanti sy cekidaut balik yer encik nizam...rajin2 ler komen ea kalu ada masalah kat blog ni hehe

    ReplyDelete