07 September 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Salam kepada semua, harap sihat disamping yang tersayang ngeee ;) memandangkan aku pun nak holiday raya jugak so maybe blog ni pun berehat sempena raya ni wewewe...


Dikesempatan ini aku nak ucapkan 'SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN'  andai ada salah silap terkasar bahasa, terlanjur kata, terumpat ke, terhutang ke, dan termacam-macam lagi la yang kena mengena kepada semua yang aku kenal, aku bakal kenal, aku xkenal dan sesapa saja la....semoga raya tahun ni membawa seribu keberkatan.....

kepada Kak kancilbiru, yang pertama2 kalinya aku kenal secara tidak sengaja dalam blog ni (kira blog idol aku la hehe), 'SELAMAT HARI RAYA' terima kasih atas tunjuk ajar walaupun baru kenal. Kepada Nizam Omar, pengomen yang xjemu2 mengomen blog ku memberi tips2 kat blog ni, 'SELAMAT HARI RAYA' walaupun baru aku kenal semoga jasamu dikenang selalu hehe.....Dan tidak dilupa kepada semua rakan2 editor 100penulis dan ADMIN 100penulis 'SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN'


Bertemu lagi selepas raya (sapa la yang dapat tolong aku postkan post aku untuk letak kat 100penulis nanti uwaaaaaaa)

17 comments:

  1. sama2 lah kita ye...selamat hari raya.
    andai ada jarum yang patah,
    jangan simpan lah,
    kalau ada silap dan salah
    jangan simpan di dalam hati.

    klik ye!

    ReplyDelete
  2. merayau ke mana lah rerama ni..kat sini xleh nampak iklan naffnang, ni computer kat office punya.kena block kot

    ReplyDelete
  3. @nizam omar rama2 kan mana reti duk diam kena terbang2 ler hehehe....ceh tagline 'klik' tu menyakitkan mata ku ajer hehehe

    ReplyDelete
  4. salam liz

    selamat hari raya. moga raya dengan best2.. :)

    eh? awak buat la schedule post. set date and time, nanti ur post akan publish sendiri ikut that date.

    ReplyDelete
  5. @nur.sa selamat hari raya nur.

    Ya rabbi terima kasih kerana bgtau yer..syukur alhamdulillah selesai 1 masalah...tq very much ;)

    ReplyDelete
  6. @Lezamacam ada unsur2 kedengkian je?hehehe

    ReplyDelete
  7. @nizam omar itu bukan unsur kedengkian kejelesan ea itu menyokong tuuuu....klik klik hehehe

    ReplyDelete
  8. @Lezalepas ni rerama sibuk lah dok nak buat post ye..tak dapat lah nak santai2 dah, gile apa trafik cikgu dahlia tu..macam mana diora buat ye..cemburu giler!

    ReplyDelete
  9. @nizam omar hehehe boleh jer santai2 bersuka ria xada masalah hehehe...

    best kan..mcm mana ea dia buat, awk zasssss tanya dia, ai segan la wewewe

    ReplyDelete
  10. @Lezaai..dok ada computer sendiri pun segan..apa lah.diorang dah popular, kita komen pon tak baca,sibuk kira duit.hehehe

    ReplyDelete
  11. @nizam omar kiki...kalau bab2 cmtu komputer sy ni pandai hang sendirik kuikui...tu la kan..xapa la rezeki masing2 mana tau pasni awk jd jutawan plak jgn lupa 50% yer ahaha

    ReplyDelete
  12. @Lezaheheheh..dah tanya tadi..entah bila lah nia nak jawab...huhuhu..nak kena ambik nombor.

    ReplyDelete
  13. @nizam omar hehe molek la tu...tgu jer dia jawab...jgn lupa share2 yer kiki

    ReplyDelete
  14. @Lezamalu bertanya sesat jalan, jawabnya saya je lah yang jadi jutawan.hehehe

    ReplyDelete
  15. @nizam omar xsesatnye sbb dah tanya awk, xbaik tau xshare ilmu + 50% kena sedakah sikit hahaha

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya aidilfitri buat leza sekeluarga...

    ReplyDelete
  17. @Hanim selamat hari raya jugak hanim... ;)

    ReplyDelete