05 September 2010

Tag Salam Aidilfitri

http://2.bp.blogspot.com/_bv-1AZqnmSo/TIKj1R9czqI/AAAAAAAACpg/DlDLbckPD14/s1600/meoo.jpg

Salam......wowwwwww first time ni dapat tag macam ni...tauceh arigato Ratu sebab sudi tag sy cewahhhhh i lap u so strong la hehehe....apa lagi jom terjah zasssssss...

Puasa penuh tak taun nie?
- adehhhhhhhhlaaaaa pempuan u....cmna nak penuh kiki

Kalo saya mintak maaf, awak sudi maafkan?
- op kossss, mahapkan xkan xnak mahapkan kot xbaik dosa, sy mahapkan dun wory hahaha

Kampung kat mana?
- Borneo, Malaysia Truly Asia huhu, nak tau lokasi gak ker...okeh lokasi Papar Sabah....uhu

Awak rasa blog saya ni comel tak? kasi sebab sikit.
- blog sy xcomel la, memang xcomel pun....kalau comel pun apa salahnyer blog sendiri kikiki...arigato to me haha

Fuhhhh dasat soklan dia huhu.....Ratu, dah jawab dah nie hehehe...
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin Ratu dan semua yang tengah baca atau landing kat sini 
i lap u all so strong wink~ 

5 comments:

  1. psst..nak tanya.RATU tu sapa? Saya tak kenal orang.Maaf bertanya.
    http://nizamullah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @nizam omar RATU tu member editor 100penulis...terjah zassss blog dia hehehe

    ReplyDelete
  3. @Leza
    Tag anda dah siap.jengok-jengok lah..

    ReplyDelete