11 October 2010

Pesbuk yang menyakitkan hati....

Salam....hai semua...hari ni xada apa nak sharing just nak cakap2 kosong tentang pesbuk jer...rata-rata ramai yang ada pesbuk kan...well aku pun ada jugak..Tapi yang aku xsuka pasal pesbuk ni pasal ni la tempat nak propaganda macam2 haih...sengal....

Korang yang pernah gaduh2 dalam pesbuk, maki2 dalam pesbuk pastu ada pakwe makwe dalam pesbuk tu ok lagi ni tak sebab pakwe atau makwe dia curang dalam pesbuk pun ada....yang lain aku xmo cakap la kiki karang kene sekeh aku kang xpasal2 ikiki....

Ahaaaa masuk bab relationship dalam pesbuk yihaaaaa pasti ramai yg suker kiki....kalau aku aku xsuka nak menonjolkan sapa bf atau gf aku....kalau la aku ada bf kiki....bek lagi orang tak tahu dari tahu mean jaga hati + jaga privacy orang...lantak la kalau ada bf or gf korang nak menonjol ke x....aisehhh ayat mcm aku jer yg frust wekkkkkk....pada yang tertentu la...bukan aku cakap orang lain ea 

Pastu ada yang naj hina2 orang dalam pesbuk haaa ni la bende paling aku benci meluat segala...macam la aku xpernah kiki xada la kalau boleh elakkan la xkan nak heboh2 kan kot...biarlah berpada-pada jangan kerana sakit hati ke apa ke zaassssss semua mende korang nak cakap ikut suka....yayyyyyy!!!!

Eeee aku malas la nak cakap lebey2 kang aku kena pelangkong...yang lain korang piki la sendiri bak kata Nabil Raja Lawak...

Nasihat aku la...bek xyah ada pesbuk kalau gitu.....bek tak tahu dari tahu....kiki... ;P

10 comments:

  1. pesbuk nak tgk pic hannah tan jak kiki

    ReplyDelete
  2. @Anonymous xada org lain ker hannah tan hannah tan....wekkk

    ReplyDelete
  3. penjeless hannah tan hahahha

    ReplyDelete
  4. @Anonymous sikit pun xjeles...lain la Lin Dan + Johny Depp kiki

    ReplyDelete
  5. ari ni teda blackout ke?

    ReplyDelete
  6. sama le tak suka sangat ngan fb ni

    ReplyDelete
  7. @Anonymous hari ni xkot blackout..kalau blackout lg bek xada letrik terus aman dunia kiki

    ReplyDelete
  8. @toyolkiut TK bagus kalau xada pesbuk ada pesbuk ni menyesakkan kepala jer padahal pesbuk tu nak promo blog jer kiki

    ReplyDelete