01 October 2010

Tengah godek wordpress

Salam...hai semua...korang tau tak hosting wordpress, pernah dengar tak...mesti pernah kan...pemes tuuu...

Aku ada gak try hosting ni dulu tapi very complicated la...kena yang betul2 serius dalam blog ni baru leh buat...blog wordpress aku dah lama aku delete dan skang ni tengah nak create baru hehehe...hosting wordpress ea bukan blogspot....

Dalam wordpress seperti yg aku paham la, kita sendiri yang handle blog kita serupa blogspot jugak tapi lain la sangat, wowwww kita la admin dalam tu ehehehe...kalau aku tak silap la aku pun tak teror lagi mende ni kalau salah tolong ea betulkan aku baru belajar tau nak buat posting dalam wordpress coz aku ada  gak hajat nak berpindah hosting dari blogspot ke wordpress tapi bukan sekarang la lama lg kot....aku pun dah familiar sgt guna blogspot ni sebab blogspot tak la serumit wordpress...tapi kalau nak yang best wordpress la..hehehe....

otai2 blog yang guna wordpress ni tolong aaa ajar cmne nak guna mendalah ni...susahhh wooooo!!!! kiki

kalau korang rajin boleh la baca kat sini, compare blogger dan wordpress...100best-free-web-space.com/articles/blogs-and-blog-hosting/blogger-vs-wordpress....lalalalala~

8 comments:

  1. ada duit ke nak bayar?hehehe..ni berbayar kan.xpa lah kalau ada yang sudi suport.

    rajin betul cari topik..cakap sibuk..heheheh
    ni dah kira ketagih blog ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. @nizam omar xapa la nak belaja mende baru hehehe....

    dah kurang sikit bz tapi bz bz pun blog layan jugak kiki

    ReplyDelete
  3. bukan apa liz, benda yang free pun belum khatam lagi kan.apa pu tak salah melabur untuk masa depan anak cucu kita nanti..boleh lah bagi tahu.time nenek muda dulu.nenek pun aktif berblog.ni bukti dah ada.heheheh..sekarang ni dah giat menjadi phoografer ye?

    ReplyDelete
  4. xle rumit mane pun
    yg penting kite blaja mende2 baru
    hehehe

    ReplyDelete
  5. saya sokong..tapi saya tak reti nak guna..lagi pun kena bayar..huhuh..tak suka..

    ReplyDelete
  6. @nizam omar xada pun ckp kena bayar...p godek bila free nanti ea kiki

    ReplyDelete
  7. oh..free ye...tengok lah nanti..ni dok sibuk ke?dah tak reti2 nak komen kat blog saya?heheheh..
    marah ni...

    ReplyDelete