07 October 2010

Traffic jatuh merundum....teruk nih

Salam...hai semua...semenjak semenjak jarang bloging ni  traffic blog aku makin jatuh merundum seolah2 jatuh ditimpa tangga...maklum la xada stori best tu yang merundum tuuu kiki.....aku bz mana taknya xada stori...

(iklan hahaha)

Tadi baru jer lepas intebiu,,,,pastu minggu ni bz ngan program jabatan....tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik sekali yihaaaaa...



so tu jer la aku nak talking talking...lagi pun aku nak malas nak taip panjang2...kiki blog aku ni kalau bab2 merepek memang secoit jak aku talking talkig....hehee...

kerja kerja ngeeee

6 comments:

  1. ni kasi up..trafik...hehehe..
    iklan kaki le pulak..

    ReplyDelete
  2. @nizam omar silakan silakan...dah merundum lg terduduk dah traffic blog ni hehe

    ReplyDelete
  3. sabar le..ada masa kita kat atas..dan ada masa kat bawah..

    ReplyDelete
  4. ni kaki sapa lah yang jadi mangsa..hehehe

    ReplyDelete