27 November 2010

contest :: kids & baby photo contest

Salam semua...hari nak kecoh2 pasal perkara kat atas tu 

contest :: kids & baby photo contest

terima kasih manyak2 kat Cik Su dan Princess Apple kerana tag kontes ni kat aku...lap u muahhhh hehehe harap2 berjaya yer...so jom terjah kontes ni...

untuk menyertai kontes ni kena la follow blog http://sweetlikekisses.blogspot.com dan juga jangan lupa letakkan banner contest pada sidebar blog ( tuan punya kontes kalau saya letak banner kontes dalam entry jer xapa kan hehe ) tarikh tutup penyertaan adalah pada 30 November 2010.

(banner kontes)

dan ini adalah pic my adik hehe...




hadiah pulak cukup mabelasssss untuk dimenangi....
earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


2 comments: