08 December 2010

Rasa macam nak tukar header la...ok tak?


Assalammualaikum & hai....

ehem ehem ok tak pic atas tu,..ingat nak tukar header aku tu la pasalnya aku dah buhsan tengok header skang ehehhee...ok tak ok tak..

yang aku create ni pun kira hentam badak jer malas aku nak buat sebab aku malas kiki...ok kot jnji simple and clean ewahh macam lagu Hilary Duff laks..

ermmm yang ni maybe banyak comot sebab aku yang design lalalala, kali nih aku buh muka ku sendiri..amacam ensem tak wahahahaa....

kalau ada nak komen lagik okeh, nnti aku belanja korang eskrim...

10 comments:

  1. wah menarik header itu...bole buatkan hambe puye ke?

    ReplyDelete
  2. lawa je header baru n header lama. :-)

    ReplyDelete
  3. @Uruchimaru @ kftq :) boleh jer kalau nak small matter ehehe

    ReplyDelete
  4. @Liz
    :oh ye ke,emm baeklah nnti hambe detailkn iyer tapi bukn utk waktu ini..

    ReplyDelete
  5. memang pandailah buat editing..

    ReplyDelete
  6. @Mus xpandai pun...main hentam kromo jer...ehehe

    ReplyDelete