12 February 2011

500 dah....banyak tuuuu!!!!

Assalammualaikum & hai

wahhhhhh dengan tak disangka2 my follower dah 500 dah yer bukan RM500 tau hehhehe....alhamdulillah, thank kena ikhlas nak follow blog ni, terharu kejap...satu pencapaian yang aku langsung tak terpikir sebab blog aku nih pon xada mende sanggat hehehe..



tuuuu dia 500 kuikui.....

orang yang ke-500 tu adalah AKU is AKU! dah memang ko pun yg ke-500 tu hiuhuuuhu...nak ole-ole ke takmau?(wahhhh tiru ayat kak KancilBiru muahehehe) terima kasih sekali lagi kepada AKU is AKU dan follower lain yang sudi follow blog nih...blog ni still out of space lagi so masih merangkak mencari spaceship hehehe...follower ramai ke tak ramai ke xapa yang penting ikhlas tu mesti mau...tips nak follower meriah gitu boleh belajar kat kak KancilBiru ngeh ngeh (kak boleh tak ni huhu) kasik kecoh sikit lalala~

berblog hanya sekadar suka suki weeeeeeeeeeeeeeeeeee......

8 comments:

  1. ramainyer mesti meriah pasni blogmu cik liz...

    berdarah hidung wey pastu sume clik2 ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  2. ohoiiiii cik liz...cisss jelez a aku ...kemain ramai ha follower ko.takper2 aku usahe ngan gigih pasni...hahhahah...wah....page ko dah tak meroyan cik liz oi...baru la semngat kit aku nk tego ko...hahha

    ReplyDelete
  3. @Uchi kay-f @hmad ala xramai la sikit ajer...yg penting ikhlas hhihi

    ReplyDelete
  4. @:.nick.: miahehehhe....ko ingat org jer pandai meroyan blog pun 2x5 jugak hahaha..kelakar tul la minah ni...

    pstt follower is flower waaa banyak la bunga, ko nak ker nnti aku bg haha

    ReplyDelete
  5. nakkkk!!! hehe.. sory lambat. bz lepak dgn member

    ReplyDelete
  6. @Sasa Al-Sharif aiseh dtg menuntut tu huhu...emel address anda yer hihi..tahniah jd yg 500 rupiah kiki

    ReplyDelete
  7. woh pandai je ko jual nama akak eh....gigit!

    ReplyDelete
  8. @Kancilbiru baru kecoh kalau jual hihi...larikkk!!!!

    ReplyDelete