27 February 2011

keputusan SPM 2010

Assalammualaikum & hai

Bila result SPM sebenar nak kuar ea???? Aku dengar2 besok keputusan SPM 2010 akan keluar, eh betui ka atau aku salah dengar hehe, lupa tanya my kazen yg ambik SPM 2010....perghhhhh memang tak senang duduk la mereka2 yang ambik SPM 2010 nak tengok result masing-masing macam mana..

STPM dah tau dah kan result so pasni giliran SPM lak...semoga kalian success yer...aku pon berdebar2 gak dulu masa nak wait result ...tak tido malam ooooo...

p/s: kalau aku silap aku mintak maaf lah yer, info kekadang tak tepat maklum ler info mulut ke mulut hahahaha

2 comments:

  1. haha layankan je la.. SPM ni batu loncatan je, jgn risau ye kawan2 semua.. gagal disini x bermakna gagal selamanya.. ececeh memandai je kakkoii ni. hahaha

    ReplyDelete
  2. @Kakkoii betul tu... the beginning hehehe

    ReplyDelete