24 February 2011

Suka tak Suka tak | blog Nick

Assalammualaikum & hai

hari ini dengan baik hatinya cewahhhhhh hahahaha aku telah berjaya mengodek blog nick weeeee i loike...nick hang dun like neber mind hahaha...leh la terjah blog nick kat SINI yer kalau nak tengok memang hancur aaaa blog nick aku kerja kan...kuikui...

hancus tak hancus aku kerjakan kuikui....


kemarin betul2 dugaan la, boleh2 aku terduduk dengan ayunya kat atas jalan raya...perghhh budget cun duduk atas jalan bukan aku nak tapi takdir telah tentukan aku macam tu kuikui..nasib bek tak ada lori balak lalu kalau tak huhhhh xnak cakap aku tak dapat bayangkan...Alahamdulillah syukur tuhan panjang umur aku...

eeee xnak stori2 la past is past takut lak aku...hihiiihi....

8 comments:

  1. oh aku suke liz....ahahha...nk arapkan aku wat cenggitu rasenyer takde maknenyer la kot...hahah....ko tau tak ak ganas..tapi ko telah menukarkan ku menjadi selembut pompuan melayu terakhir....pinkish gitu...hahah ...tapi tak per ...i liiikkeee...hahahha...tenkiu...tenkiu...ko memang hebat...hebat...hahahhaha

    ReplyDelete
  2. @:.nick.: kussss semangat aku ingat ko nak belasah aku tadi....kuikui...awww awww

    ReplyDelete
  3. aku header die tuh ....

    tp kat blog nick tak dak plak yg kuar cam tu ... header tak mo kuar2 lambat tul la ....

    ReplyDelete
  4. @eima???? header? xkuar? ermm kat mana???

    ReplyDelete
  5. cantek . but for me blog byk widgets dan script susah nak surf guna pon.

    ReplyDelete
  6. @ymn sokeh...up to masing2 rite,,,jnji boleh baca hihihi...

    ReplyDelete
  7. ahah takper liz...takper ...i likeee

    ReplyDelete
  8. wah terernya buat templat. cik liz ka yg buat?

    ReplyDelete