06 February 2011

Traffic Mencanak...wowwwwww

Assalammualaikum & hai...

grrrrr sejuk sejuk kat sini hujan ajer hihi tempat korang hujan jugak ker??? woowwww hari ni aku hepi hihi ngeee sebab traffic blog aku tetiba mencanak bagai...waaaaaa tak pernah2 tau....memang hepi sanggat ler...

jom terjah....

4.2.2011 adalah paling worst sekali sebab 0 hihi....dan 5.2.2011 tu dia mencanak ambik ko tak pernah2....dari mana datang???? hehehe....

korang tengok baik2 kat reffer url tu...


dah nampak kan,.,,perghhh best + best hihi......apa pun sapa2 nak tau pasal ni boleh la terjah dorang sebab aku nak ceta pun tak reti benda2 ni...


adios amigos

3 comments:

  1. nie nak komen la nih... tahniah2...hah..komen dh

    ReplyDelete
  2. hai :) hehehe
    taniah :) sgt tiggi traffic terakhir tu :)

    ReplyDelete