08 March 2011

600 dah...weeeeee

Assalammualaikum & hai...

600 dah yang sudi follow my blog nih...alahai terharu jap..tenkiu very very much...blog yang ntah apa2 nih pun ada orang nak follow....suka + terharu...terimas again...

follower yang ke 600 tu kawan blog den yang suka mai komen sini hihi..pandai jer dia set ea 600 kuikuikui....nak tau sapa..terjah dia kat SINI....


tenkiu again....hihi...ehem ehem nak ole-ole ker tak nak? lalala~

7 comments:

  1. wahhh tahniah...sekejap jer kan...akak ni dah berapa tahun sikit2 jer naik..eekekee

    ReplyDelete
  2. yeyeyeye...comelnye kwnmu prenz ngehx3..

    bah aq nk hp bhahaha...tetibe je..lariiiiii

    ReplyDelete
  3. @Kancilbiru kak KB lain kak KB hebat yang baca blog kak KB ramai...follower xramai xapa jnji blog kak KB hebat tip top i loike it, love it hhihi....

    ReplyDelete
  4. @Uchi kay-f @hmad mak hoii hp yg 20sen kah...hahahaha itu aku mampu ler yag mahal2 aku xmampu kuikui

    ReplyDelete