04 March 2011

No mood no idea..help

Assalammualaikum & hai

adehhh aku betul-betul tak ada mood dan tak ada idea skang ni, ker aku da boring ngan blog...ermmm anybody ada idea kikiki...tak ada idea tak ada mood janji hepi sokmo hehehe...korang tak nak join ea GA aku...1st time buat nih siap design blog pree lagi tak kan xnak kot kalau taknak xapa maaa tak ada paksaan kiki...boleh tengok kat PORTFOLIO contoh blog yang aku dah godek2 hehehe...

oklah nak siapkan HRMIS berlambak tuh...ehem ehem apa minatang HRMIS tu..orang2 tertentu kompen tau hihi...selamat bekerja, ye ye besok cuti 

6 comments:

  1. ermm..t i join k..
    keterbatasan waktu ni..hehe...
    jgn rsau..rmai nk join t..lambat lg kan..
    chaiyok2..hehe

    ReplyDelete
  2. haha ko pom dah jadik same ngan aku

    ReplyDelete
  3. @:.nick.: ah ah la menjangkit tul la penyakit ko tu kat aku hahaha

    ReplyDelete
  4. @Uchi kay-f @hmad ok bah pren...no idea no mood jak..hehe

    ReplyDelete