25 April 2011

Marah kejut solat Subuh...wadahel!!!!

 News

AMPANG: Seorang isteri kini terlantar dalam keadaan koma dan bertarung nyawa di hospital akibat dibelasah serta ditikam suaminya yang naik hantu selepas wanita itu menyuruhnya menunaikan solat Subuh.

Kejadian berlaku di rumah pasangan berusia 30-an terbabit di Pandan Indah Commercial Park, di sini, kira-kira jam 6 pagi semalam dan mangsa yang kehilangan banyak darah akibat cedera di perut kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Ampang. - harian metro

Astagfirullahalazim....kenapa kenapa kenapa la weiii yang pi belasah + tikam bini hang sampai koma awat...masyaallah apa nak jadi la weii, bini punya baik kejutkan solat subuh yg ko p belasah + tikam buat apa...haishhh....dunia dunia....

12 comments:

  1. teruknya laki mcm nih..bini ajak wat pahala pun nak dibunuhnya...dunia,dunia...

    ReplyDelete
  2. fenomena dunia skrg..
    btw..thanks sudi singgah...
    nice blog...follow kamu

    ReplyDelete
  3. bangang org tegur nk suh jadi org....eh lantak ko la nk jadi ikan ker jadi beruang ke....eii sian bini dier...wuwuwu

    ReplyDelete
  4. mental problem....
    moga wife dia dapat pahala syahid....
    amin

    ReplyDelete
  5. kalau aku dapat laki mcm tu, aku bunuh je terus. haha
    :DDD

    ReplyDelete
  6. @Kancilbiru ah ah memang..ntah2 dia nampak hantu kot tu yg jd mcm tu hihi

    ReplyDelete
  7. @mummy2k tu la, susah nak cakap bila ada lg manusia mcm tu kat dunia

    ReplyDelete
  8. @n.asha sama2 coz drop komen sini.... ^___^

    ReplyDelete
  9. @:.nick.: hahaha sabar ko mek aku tau ko bab2 ni mmg sensitip hihi

    ReplyDelete
  10. @Ohno!!! amin, semoga wife dia cepat sembuh

    ReplyDelete
  11. @salwaismail jgn takat bunuh, gilis kat rell keretapi terus padan muka hahaha (gelak jahat)

    ReplyDelete