04 April 2011

TAHNIAH

Assalammualaikum & hai...

ahaaa hari ni nak bagi kecoh2 pada yang join 1st GA from Cik Liz tu, tahniah and tenkiu kerana join yer..orait malas nak merapu...yang bertuah dapat free customize blog + header sekali adalah...jeng jeng jeng..

  1. http://nickezan.blogspot.com/2011/02/join-ga-liz.html (blog ko dah cun la cik kak kiki...)
  2. http://iedaimmi.blogspot.com/2011/03/1st-ga-from-cik-liz.html
  3. http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/03/1st-ga-from-cik-liz.html
  4. http://hazwanihasman.blogspot.com/2011/03/header-cun-dari-cik-liz.html
  5. http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/03/1st-ga-from-cik-liz.html
  6. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/1st-ga-from-cik-liz.html
sapa2  tercicir kat senarai tu sila maklum kan okeh...tahniah again kerana sudi join & tahniah yer yang bakal dpt makeover blog, i like weeee....senarai ni adalah senarai yg join my GA so aku ni jenis tak reti nak pilih sapa so aku bg kat semua, adil kan...again tahniah...

sila emel aku kat lezaqasandra@yahoo.com untuk temujanji wahahaha....

makeover blog ni maybe ambik masa lama sikit ea sebab ada 6 blog yang nak oku godek..harap bersabar ngeee :)

12 comments:

  1. hahahah...yey...aku tau dah musti aku menang nih...hahah...giler perasan...alallal...belog aku dah cun ker...jadi tak dapat la aku...wawawawa......

    ReplyDelete
  2. alaaaa,bestnyee dpt header free..nak jugak. ;(

    ReplyDelete
  3. terima kasih cik liz...bestnya...

    ReplyDelete
  4. hoyey2x

    tq cik liz..

    http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/dapat-free-customize-blog-header-dr-cik.html

    ReplyDelete
  5. ehh saya menang , waaaaa bestnye ! nasib baik terlintas hati nak godek blog cik liz , kalau tak sampai bila tak tahu menang . wuuu T_T tenkiu ^^

    ReplyDelete
  6. oh .. tkasih dik .. x sabar nak di makeover ekekke :)
    tahniah juga kepada semua pemenang yg lain :)

    ReplyDelete
  7. tahniah....

    psst mo letak iklan kirana shop bole?
    ti email for detail..

    ReplyDelete
  8. dik nak tanye .. emailkan adik apa ya ..
    alamat ? detail ? or apa .. :)

    ReplyDelete
  9. eh... kite pon ada.... yohooo... tq cik liz.... nanti cikpot nk warna hitam pink ye... ha..ha... demand lah pulak.... kah..kah...

    ReplyDelete