05 June 2011

@kampung

Assalammualaikum & hai

today aku kat kampung, akcelly hari sabtu lagi aku dah kat kampung aku hari ni nak balik uwaaaa malasnya.....balik kampung melawat adik aku yang sakit tu, alhamdulillah dia ada okeh skang ni lepas berubat, btw dia xoperate lagik ada 2 minggu lagi nak operate..doakan untuk my adik ea...

nak share sikit pic masa kat kampung..

my adik (kiri) ngan my kazen.....

makcik pakcik kazen adik semua laaaaaaa hehe....which 1 is me? llalala


this my adik yg sakit tu, still can smile wlaupun sakit...xapa dik semangat tu penting gegege....cian dia da botak

tetiba ada nak kucing 2 eko ni tengah duk landing nak gambar jugak..cute

awwwww kiutnyaaaa

9 comments:

  1. best kan balik kg,,,

    erm bile la bole balik ni,,,rm nipis la

    ReplyDelete
  2. moge c adik lekas2 sembuh cik liz!!


    uikna kucing tu kembar ke..hi3

    ReplyDelete
  3. @cantekkxapa nnti ada rezeki balik kg ea hehehe

    ReplyDelete
  4. @Uchi kay-f @hmad tq pren...iya rasanya mcm twins tu kitten hehe

    ReplyDelete
  5. suke gambar last tu.. comel! =)

    ReplyDelete
  6. @aisya kiut kan....baik punya action dia buat hehehe

    ReplyDelete