03 August 2011

Premium Beautiful Bioaura | sis Aida

Assalammualaikum & hai

ye ye dah siap blog bizz sis aida...sebelum ni private sebab under construction lg, tp bila bukak td mcm dah ble view ehehe...sis dah launch ker blog bizz ni??? waaaa mesti lepas ni meriah blog bizz sis ni so sapa2 nak cantik tu mai terjah sis aida nih....http://aidabeautiful.blogspot.com/

..perghhhh aku tatau la dia suka ke tak design ni...aku buat simple jer, harap2 kak aida like it la, kalau nak renovate lg boleh jer selagi ada komen dr tuan blog ngeeee....

5 comments:

  1. ha mana header baru akak hah??? kata nak bagi free...hahaha...

    joking!

    ReplyDelete
  2. @ sis Aida...huhu lega

    @ Sis KB,,,hehehe ingat2 tga mencari idea...sabaq yer kak hehe

    ReplyDelete
  3. Liz..nak order renovate blog bole? bole bg email atau contact number?

    ReplyDelete
  4. @alinac loverboleh,emel kat lezaqasandra@yahoo.com

    ReplyDelete