17 August 2011

rindunya kat blog ku

assalammualaikum..

sorila aku bru je bukak blog ni maklumler cuti xhengat haha skang ni pun cuti jugak mode raya weh hehe..

Pada rakan2 blog yg nk order customize blog tu,ceq mintak maap lambat alert sbb bru la ni online tu pun online thru fon..okeh pada yg berminat nak customize blog emel kat tentang blog description korang k,insyaallah i do da best 4 u all tp kena ikut turn la hehe.emel kat lezaqasandra@yahoo.com or kontek my no 0163771023 tp nti gtau pasal nk customize blog k..

tq pada yg sudi nk order customize blog ngan aku,sapala aku ni kan kalau xada sapot dr korang hehe.tq tq n selamat berpuasa

4 comments:

  1. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    ReplyDelete
  2. salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
    kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


    p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

    ReplyDelete