19 September 2011

sekian lama baru hari ni buka blog...OMG

Assalammualaikum & hai

aisehmen lama betul tak mengadap blog nih, bersawang dah aku rasa (memang bersawang-sawang dah ponnn) kuikui...2 bulan rasanya tak buka..almaklumlah aku bz semenjak 2 4 menjak ni lalalala..

oklah now aktif kembali...orait nak stat ceta pun aku still blur lagik, mood raya stil lagik...apa lagik ea....so korang apa cerita,sihat ker??/baguslah kalau sihat,alhamdulillah....bulan 11 ni aku bakal nak hadapi saat2 hidup aku la,hidup mati terpulang...so xnak ceta panjang hepi hepi jer....hihii

Raya? raya aku biasa je meriah jer seperti raya-raya sebelum ni, tp malang betui la pic raya xbanyak nak share ada sikit2 jer...jom tengok meh...


oklah tu jer, aku dah takde idea...sekian... :)

p/s: sori la aku malas nak upload pic banyak2 hehe

2 comments:

  1. Salam Liz.. thanx sgt singgah kat pondok usang kite.. jadi followers lagi tuu... kite jadi followers juge eh.. rajin2 update tau.. kite rajin2 juge jenguk2 kat sini nanti.. Salam lebaran.. maaf zahir dan batin... =)

    ReplyDelete