26 March 2012

F1 Race in memory

 Assalammualaikum & hai 

Fernando Alonso 

Farnando Alonso - Juara   perlumbaan Grand Prix Formula Satu (F1) Petronas semalam sekali gus melakar kemenangan ketiganya di Litar Antarabangsa Sepang selepas kali terakhir pada 2007. - Harian Metro


teringat masa first time tengok F1 Sepang April 2010....memang bestttttttttttttt bingittttttttttt hehehehe....yang aku ingat time race M.Schumacher out dari race sebab terbabas hehehe...


so kali ni F1 pada March 2012, rasanya dah lepas dah kot sebab dia stat 23,24 & 25 March 2012...hehehe...

F1 April 2010, dolu2 punya cerita, keadaan kat sana jangan cakap la luas memang luas, panas memang panas, kadang-kadang hujan...hitam jugak la aku kejap selama 3 hari...tenkiu la my dear pren yang sudi ajak tengok F1 masa tu ek...hehehe..tiket member sponser ngeee...

so bila tengok jer F1 Race memang kenangan la hehehe...lain kali nak lagi gi tengok..bestttt ooooo dgr bunyi bingit yang boleh berdarah gegendang telinga...ngeh ngeh..sapa yang rasa nak gi tengok gi la tahun depan pulak ea hehehehe,,,


aku tak dak pun dalam pic ni...malas nak show off hahahaha


ni gambar masa F1 Race 2010 eh hehehe...ada lg tp malas nak bubuh...

F1 in memory lalalala..tata!

2 comments:

  1. ko kena dgr lagu "KENANGAN TERINDAH" - samsons

    ReplyDelete
  2. @MidnightBlue betul2 hehhe...kenangan terindah tuuuu, tauceh2x

    ReplyDelete