15 May 2012

Nuffnang : Cek Pertama dari Nuffnang

Assalammualaikum & hai


orait orait bukan nak bagi jeles or menyampah dengan kenyataan kat atas tu tapi nak bagi kamu kamu da kamu semangat lagi berblog wlaupun tak ada semangat hehehehe...at least nampak jugak kan apa yang kita buat lalala...ye ye aku tau blog aku memang menyampah pun yang baca n duk lalu lalang pun menyampah nak tengok pun menyampah hehehe...yang penting my 1st cheque dah dapat...syukur alhamdulillah walaupun tidok la riban-riban aku dapat tp syukur jugak tau sapa nak bg macam ni haaaa pikiak...ok ok jangan nanges kalau korang punya turn blom sampai...the key is patient...

p/s: alaaaa sori la pic kabur aaa guna camera phone yang tak canggih maklum ler nak beli hp baru pun xlepas lagi ne hehhe....




9 comments:

  1. bape henget dpt..best nyew.jelez la.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit je tp ok la at least nampak usaha kita rite hehehe...gud luck to u

      Delete
  2. best nye,,teringin nk jugak..harap2 nati kan..mane tau..insyaallah:)

    ReplyDelete
  3. tahniah dapat juga cek dr nuffnang..salam perkenalan dari GK..JEMPUT KE BLOG GK

    ReplyDelete