02 May 2012

Peperiksaan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik

Assalammualaikum & hai

hehehe...ada tak sapa2 pernah xm PTD nih hehehe...kalau ada tolong sharing sikit ehehehe...yg pasti preparation tu penting rite hehehe...nebessss nebesss entah lepas ke tak xm ni...InsyaALLAH kalau ada rezeki tak kemana rite...pada sapa2 yang nak xm PTD tu jugak nanti pada next week nih Good Luck...

wahhh rasa macam nak duduk xm taim sekolah dulu2 plak hehehehe.. nebessss

comellllnyerrr....credit picture Google

22 comments:

  1. tahniah ler dpt PTD.. congrat exam tu nanti.
    cousin saya sorg PTD skrg..

    ReplyDelete
  2. hye.. just blogwalking.. good luck ye..! :)

    ReplyDelete
  3. just blogwalking.. :) goodluck by the way.. Do your best! :D

    ReplyDelete
  4. salam kenal..akak follow sini ye..good luck ye..

    ReplyDelete
  5. gud luck utk exam.. sy baru tau kena amik exam ni jgak :)

    *kt blog sy ada tips exam ptd, tp last year punya rujukan.. awk view kt area atas shoutbox, klik keyword kt situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak2 mr. caliph.... :)

      Delete
    2. munink, sy update en3 utk mudah akses ke tips exam ptd.. nanti awk singgah view yer :)

      Delete
    3. terima kasih banyak2 sudi sharing :)

      Delete
  6. My fren PTD gak...dier kata agak ssh exM tuh, tapi, akhirnya dia berjaya gak. Gud luck to u ya!:D

    ReplyDelete