silent reader[s]

23 October 2012

ORIGINAL SUPRACOLOR Foundation by KRYOLAN


 ORIGINAL SUPRACOLOR Foundation by KRYOLAN 

pernah dengar tak pasal make-up kryolan???
Kryolan ni dikatakan setanding dengan produk keluaran MAC...
Actually kryolan ni dah lama femes di kalangan mak andam kat Malaysia ni...
...






Kalau kat Indonesia pula ia femes di kalangan artis-artis diorang...
Kalau nak tau, rahsia muka kris dayanti macam barbie dolls tu sebab pakai kryolan la..
(ini agen kryolan la yg cakap..kalau dia tipu, maknanya tipu la)

Awas!!! dah pakai foundation ni or mana2 foundation sekalipun WAJIB cuci muka ye...

Supracolor ni lebih best + flawless + marvellous + superb dari tv paint stick...
Actually stick pun dah ok, tapi supracolor ni lebih superb kot....hehe...
kalau pakai ni pori2 yang terbuka akan tertutup, semua bekas jerawat sebesar kawah pun blh di cover...hasilnya kulit akan jd gebusss....

ORIGINAL SUPRACOLOR Foundation by KRYOLAN
7gram

~ Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini….Hasilnya malatoppss...
~ Long Lasting
~ Halus
~ Dapatkan segera kerana stok terhad
~ Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..

Ciri-ciri produk:-
~ oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
~ utk org kulit normal & kering amat2 sesuai

Memberi efek kulit muka yg licin
Menutup parut jerawat, jeragat & cela
Tidak perlu memakai bedak
Ringkas, mudah & cepat
Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah

CAMNER NAK GUNA KASI KULIT LICIN MULUS CAM ARTIS EK ????

Step by step for glamorous looks:
1- wash your face from oil/dirt
2- take a small portion of supra, put it on the four corner of your face
3- use wet sponge/fingers to spread it evenly on your face
4- use loose powder/baby powder to make the foundation stay on your face longer
5- Tadaaaa...now u have a fantabulous look..

JIKA BERMINAT BOLEH pm yer
colour semua warna kulit sesuai dan d sukai ramai :
AYU RAUDAH 4W – NATURAL (PINKISH) NB – KUNING LANGSAT – ROZITA CHE WAN