22 September 2010

Share Blog...

Salam.....hari ni rilek sikit sebab kerja so far memang xada so rilek giler la...g pun my bos outstation and paham2 la yer kalu keje g*******t.....nizam omar mesti paham punyer hehehe....so aku nak berkongsi beberapa blog yang boleh 'up'kan lagi traffic + earning....maklum la blog aku ni xada apa yang best!!!!

Tadi aku jalan2 la bukan jalan2 kuar opis jalan2 blog jer alaaa blogwaking hehe...So terjumpa la pasal Tips nak dapatkan BE earning nuffnang akcely banyak lg tips tapi yang ni pon aku nak share pada korang2....aku bab2 ni xberapa nak teror lagi aku pun newbie so minta mahap la yer...better aku share dari explen pasal xberapa nak expert mendalah ni....

Kat blog kancilbiru ni pun korang boleh terjah, blog dia best 'i like' sebab bg motivasi sikit kat aku supaya rajin bloging dari tak tahu jadi tahu sikit2 lama2 jadi gunung everest hehe...

Ni plak blog yang memang pemes 1 malaya pada aku la....Redmummy...masuk news dia ni tau,,,jom terjah!!!!

......banyak lagi la blog best xmampu aku nak list kan semua, ni jer la yang aku boleh nak share nanti aku share lagi..aku nak sambung blogwalking + keje hehe...ye ye jer...

Ok semua....selamat bekerja pada yang kerja + selamat stdy pada yang tga stdy.. chaiyok!!!

11 comments:

  1. uii terharu ai...betul dik..bukan senang nak dapat duit secara 'percuma'..kena rajin usaha dan banyak bersabar..:)

    ReplyDelete
  2. ho.ho..saya nak buat 'something nak upkan trafik dan nuffnang'.nanti join ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. @nizam omar eh tuah gigi ronggak dah abis cuti raya yer..hehe dun worry i join u huhu

    ReplyDelete
  4. @Cik Liz a.k.a Leza macam mana dengan nuffnang?saya nak cuba lah dulu.kalau berjaya dapat kumpulkan peminat pengumpul duit nuffnang,ok tak?

    ReplyDelete
  5. @nizam omar nuffnang alhamdulillah ada la sikit2 rezeki...idea baru ke tu...yg red eye tu apa ke mendenye...kurang paham ler

    ReplyDelete
  6. jap.dalam set up lah lagi..try nasib..pada yang nak jana pendapatan dengan nuffnang yang serius

    ReplyDelete
  7. red eye tu nama team saya..join lah

    ReplyDelete
  8. ok.mekasih.ni tengah in prepare blog tu nanti..buzy cikit..dah nak balik ni..bye

    ReplyDelete