11 October 2010

Follower dah 100 orang...hepi + teruja

Salam....hai semua....wahhhh hari ni aku hepi sebab apa tau...sebab follower blog aku dah 100orang weee sukanya...walaupun bilangan tu sikit tapi aku sanggat2 suka + teruja...uhuuuu....terima kasih la pada yang sudi follow aku walaupun blog aku ni xberapa best macam blog orang lain....

Sapakah follower yang bertuah itu...hehehe jom kita zasssssss


Wahhhhh bertuah sungguh gadis tuuuu tapi sayang link dia tak dapat nak dikenal pasti....pada yang bertuah tu ada adiah wewewee...sila tuntut yer cik gadis yang dalam bulatan merah tu...weeeee memandangkang korang semua iklhas follow blog aku so aku nak ucapkan berbanyak2 terima kasih walaupun hanya 100 follower...xapa2 sikit2 lama2 jd bukit, berkawan biar 1juta kiki.....

Tapi kenapa aku mesti pilih yg ke 100? alaaa korang semua the best jugak tpi yang ke 100 ni dia spesel sikit hehehe....jgn la marah + majuk pulak....nanti ada hadiah jugak utk korang rajin2 je singgah blog ni hehehehe....

nota kaki : nak bagi adiah apa ea lalallaa? 


7 comments:

  1. @Teh Tarik Drinker laaa xkan congrat jer....be my friends ler...hikhik

    ReplyDelete
  2. hahaha
    saya lah yg berTUAH itu..
    :D
    maceh maceh..
    bertuahnye sy :D

    ReplyDelete
  3. @fariza fauzi sukernyer....sila emel kan kat sy alamat + nama + no telefon kat emel sy lezaqasandra@yahoo.com yer...kiki sukenyer

    ReplyDelete
  4. suke suke !
    dah email kan dah C(=
    btw sy cr tagged nama saya dimana?
    disini keee..hehe

    ReplyDelete