13 November 2010

SERATUS??? ada apa denganya

Salam semua....entry ni khas untuk 100[seratus]penulis...pernah dengar kan...macam biasa, tak nak cakap banyak tapi padat dan mutakhir hehe ^^

ekceley 100[seratus]penulis adalah tempat kat mana para blogger terutama sekali para editor blog 100penulis, sharing artikel dengan editor lain....And last not least tenkiu to 100[seratus]penulis kerana bagi chance kat me/aku/saya/i untuk berpot pet pot pet kat sana...

Nak tahu more tentang 100penulis gi la zassss yer...chaiyok!!!

sekian terima kasih... ^^

13 comments:

  1. 100penulis, banyak idea. best kan blog ni? :)

    and hai! dari 100p :)

    ReplyDelete
  2. AS6

    weh cik liz pun dah kembali dengan 100penulis :D
    ok sama2 lah kita hargai peluang kedua yang diberi ni..

    Latest entry : Baru satu komen contra sudah tersentap

    ReplyDelete
  3. jom join contest ramai-ramai!! mudah jeee...

    ReplyDelete
  4. @Tupai Karan yep..kembali dengan 100penulis... ;p

    jom sama2 kita hargai peluang yg diberi... thx 100penulis cz accepted us T_T

    ReplyDelete
  5. AS6

    jom sama-sama berpot pet pot pet kat 100Penulis! hihi...

    Tips tengok Youtube tanpa sambungan internet

    ReplyDelete
  6. AS6

    salam ziarah dari editor newbie 100penulis...mohon tunjuk ajar ya...

    100penulis:Bila Minat Menulis Diuji

    ReplyDelete