13 December 2010

Kenapa aku berbelog? kenapakah????

Assalammualaikum & hai...

tengah rilek2 kejap....maklum ler keje tiada pon mau buat...kiki.....ehem ehem...berbalik pada persoalan diatas nunnn.....kenapa aku berbelog?.....

mister google

Aku berbelog tak ada sebab apa pun, aku saja suka2 untuk isi masa lapang yang kadang 0 so dari aku boring asyik tengok tv, main fb baik aku berbelog at least terisi jugak masa lapang...sekadar suka2 dan tak seyes sanggat pun...money? owh itu bukan motip utama aku...nuffnang tu kalau ada ada la kalau tak ada tak ada la....so niat aku satu jer,,ikhlas nak buat sesuatu kerana kalau ikhlas semua kerja menjadi rite, ini bagi aku laaa....apa2 aja la kan...

berbelog untuk apa lagik? ntah la, aku pun tak tau nak kata mana ada orang kenal pun belog kampung aku ni...so mean belog ni hanya untuk aku kalau ada yang suka tu alhamdulillah mean ada yang support  belog kampung aku nih...lalala~

Thank you ALLAH thank you prens...

belog hanya untuk mengisi kelapangan aku ajer lagik pun ada keja aku sekarang adalah penting dan ia satu amanah yang diberi untuk aku,,,,belog hanya sekadar suka-suka dan bukan seyes just tempat aku berkongsi info, keadaan, tentang aku sendiri apa2 aje la yg rasional....ok la malas nak mengarut....

Senyum untuk semua....

Liz sempoi jer!!!

p/s: sekadar titipan untuk diri sendiri...tenkiu sudi baca n singgah sini.....pada sapa2 yang ada follow aku sila tinggalkan link korang yek nnti senang aku nak follow korang balik...berkawan biar sejuta kihkih!!

5 comments:

  1. good luck cik liz...teruskan menulis :)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  2. datang tanpe terduga..terbawa ke sini oleh teman dicintai iaitu bloger cik liz sendiri..

    oh iye utk empuyer blog ini..hambe dgn rase keterujaan yg memburui diri seorg bloger,header blog cik liz ni
    telah dijadikan model utk blog hambe..sekian,moge yg terbaek utk empuyer blog ini..daa =)

    http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/12/perhatian-untuk-bloger.html

    ReplyDelete
  3. @Azrul Hisham temakaceh...:) tulis ikut mood hehehe

    ReplyDelete
  4. @Uruchimaru @ kf aduinaaaa pren...jangan la begitu bah...kiki...biasa2 jak nie...

    terharu pulak den....chaiyok!!

    ReplyDelete