09 February 2011

Aduhh apa kena blog aku nih

Assalammualaikum & hai...

korang minta tolong sikit kalau korang singgah blog ni rasa loading dia lambat ker atau biasa2 ajer coz member aku nick cakap slow mcm siput nak loading...kalau slow tolong habaq kat ceq noo...haiii aku sendiri pon tatau kenapa...aku dah kurangkan segala widget kat blog nih...hadoii hadoiii help help

7 comments:

  1. iyah bah mmg lame gilak loading...cepat2 fix mne yg patut...

    ReplyDelete
  2. laju oooo...kekadang je lmbt....hahaha

    ReplyDelete
  3. sekali lagi ader lah...lambat...huuhuhuh

    ReplyDelete
  4. @Uchi kay-f @hmad adoiiii ntah kenapa la slow nih...dah fix all da thing hihi..

    ReplyDelete
  5. @nickaduh nick lemoh aku kalau gini...

    ReplyDelete