21 February 2011

Im back hihi

Assalammualaikum & hai

apa kabar my pren sihat kah???? waaaaaa RINDUnya kat my blog nih, lama betul rasanya tak bukak (cehhhhh padahal baru 2 hari xbukak blog) hahahaha....banyak menda dah aku tertinggal cian betul aku...hehehe...laptop pun dah sembuh dari demam kus-kus hehhee..boleh la blogging dengan suka ria pasni yahoooo...

sori la xdapat nak jalan2 baca entry korang aku ni kan stalker tahap phdd hahaha....hari ni aku nak jelajah satu2...kuikuui.....ehem ehem ada saprise...1 got my 1st payemnt from doing blog customize wewewe syukur la nak rejeki tu...tenkiu la kat my pren tuuuu kerana pecaya kat den utk buat blog dia hehehe...

then perkara best lagi, analitik pengujung sanggat sanggat worst haaahaha...maklum ler den kan rajin lalala~ pastu dapat banyak BE utk blog My Gallery den hehhe...rejeki jangan ditolak...syukur...psttt aku malas nak bubuh pic sebab aku malas...kang kalau rajin ada la tu ceq bubuh...

pastu sepanjang 2 hari cuti aktiviti aku adalah TIDUR ajer hehehe...best oooo kali ni mata aku bersinar2 sebab tidur cukup sanggat2 kuikui...selalu den kena komplen pasal mata den xbersinar...hehehe

 mulakan hari dengan SENYUM yer kawan2....jangan stress tau...daaaa

15 comments:

  1. wowowo....bz sgt ke ko cik liz oiii...ngaper ko dapat byk be aku seketol pon takder...sume dah jadik me tak berganti pom...jelez btol la haku ngan ko nih

    ReplyDelete
  2. @nickbz sanggat la konon hehehe...ala sikit ajer BE tu sj jer nak ko jeles baca huarghhh2x..nnti adala BE untuk ko yer mek

    ReplyDelete
  3. hah seronoknya dh dpt be. heheje... nak tanya ni. kalau tuka link. dekat nuffnang pun pelu tuka jugak ke?

    ReplyDelete
  4. @ztieerkk tukar link yg mana ea..tukar tajuk blog ker tu maksudnye...

    ReplyDelete
  5. uik sukenye die..ti boleh baje saye mam sambal tempe iyer tak pun coklet dairy milk ngehx3..

    peace no war ,geng!!!

    ReplyDelete
  6. ai liz...mnrik blog awk...gna wordpress ke?

    ReplyDelete
  7. @FiZ ai :) xadalah guna blogspot jer...tenkiu ea ngee

    ReplyDelete
  8. @Uchi kay-f @hmad hehehee anytime bah kalau ko pren...kuikui

    ReplyDelete