04 May 2011

Makeover blog | saya,blog dan dot dot dot & nick ezan

Assalammualaikum & hai

ye ye dah siap pun aku godek blog untuk kawan2 yang menang my GA lepas...ye ye suker aku tapi ada lagi yg xmenuntut utk blog mereka digodek..hehe xapa2 i wait ya ngee...

aku buat simple jer...memang simple giler..


okeh aku tatau la dorang suka ke tak...hopefully suke la ea..ngeee

9 comments:

  1. woh semestinyer aku suke weh..hahah giler kentang cantik weh...hahhaha gelak jaat

    ReplyDelete
  2. suka !! muehehehe ^^ tenkiu tenkiu ^^

    ReplyDelete
  3. @:.nick.: hehee tenkiu coz ko suker aku lg suka nak pengsan bagai haha

    ReplyDelete
  4. kalo cik liz yg buat konpem cantik & kemas

    ReplyDelete
  5. awak..cantek..nak jugak!!..watkan lah tok kite..:)

    ReplyDelete
  6. @prinCessLiYaNa boleh...tgu sy buat GA lagi huihihi

    ReplyDelete