12 February 2012

hurmmmmm

Assalammualaikum & hai

makin hari makin malas nak update blog...ditambah pulak dengan sakit2 yang kejap2 datang.. :( betul2 ujian...tapi sabar je la...

btw sape2 ada nak cusomize blog or nak tukar header aku tengah take order sebab ada kelapangan heheehe....murah2 je n xcekik darah pun...header saja (simple punya rm5) kalau nak yg canggih2 rm10, customize blog rm35 semua sekali aku tukaq tp simple mcm my blog la...berminat sila tinggal komen kat sini or emel kat lezaqasandra@yahoo.com


selamat berblog :)

2 comments:

  1. Cantik blog cik Liz..saya suke Header cik Liz..pandai n kreatif..semoga berjaya di dunia dan akhirat ok...have a nice daya...

    ReplyDelete
  2. @rahmanbashri terharu...terima kasih banyak2 :)

    ReplyDelete