13 October 2010

Earningku bertambah lagi..syukran

Salam semua salam dunia....hehe....Hari ni seperti hari2 sebelumnya aku macam biasala..hepi sokmo mana aku reti nak sedey2 ni no meaning la for me...cewahhh ayat xbole blah kiki....

Aku nak ceta sikit pasal earning dalam Nuffnang aku bertambah sedikit demi sedikit...tu la rezeki katakan...sikit2 lama2 jadi bukit...kali ni earning aku bertambah kan dalam BE jer...iklan yang sama tp earning up...alhamdulillah...nak tengok jugak ker...meh la aku bg tengok, seperti yg aku cakap iklan yg sama cuma earning bertambah jer...

sori yer nilai rahsia dan sulit....sikit jer pon xbanyak mcm korang....kiki

bintang-bintang aku pun menten cun lagi cuma Blog My Gallery xada bintang, kejap ada kejap xada kiki

traffic pun alhamdulillah semakin ada pertambahan...syukur syukur dan terima kasih kepada yg sudi singgah

Okla itu ada aku nak share...maklum la aku bukan suka sanggat buat entry panjang2 pon...ngeh ngeh...enjoy!!!! lalalala~

2 comments: